Nový život

Nový život

Hľa...
spoza tieňov čiernych tiem,
rodí sa z iskry malý plamienok,
-obrovským jasom všedný zrak oslepil-

Spolu s ním vznikla zem
a hrejivým dotykom zabudnutých spomienok,
pred svoju tvár nový svet nastavil...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 27.03.2009
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí