..kouzlo..

..kouzlo..

Anotace: ..ve všech svých variacích je námětem nekonečným :o))..

Sbírka: ..mimoděk..

Při tanečních krůčcích povětrných pánů
zrodilo se kouzlo v ozvěnách tympánů..
- z večerního blaha dostalo kus něhy
- z nedozírné noci touhu odletět
- z fantazie věčné srdce pro příběhy
- a z podstaty země sílu projít svět,
klidně křížem krážem, polem tulipánů
od mladíka k starci - stokrát tam a zpět..

Při laškovných hrádkách slečen duhových
znachovělo kouzlo snad dotykem jich
- z toulek nespočetných mělo krásnou tvář
- z pošeptaných přání snítku tajemství
- z darovaných květů základ pro herbář
- a z lásky všech věrných blahoslavenství
které křížem krážem, přes vedra i sníh
čarovnou svou dlaní kouzlí do ženství..
Autor šuměnka, 27.03.2009
Přečteno 376x
Tipy 14
Poslední tipující: Lea Aura, jedam, Lilly Lightová, Holis, enigman, Kapka, WAYWARD, NikitaNikaT., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta se mi opravdu moc a moc líbila!
Chvalný ST

31.03.2009 07:59:00 | Lilly Lightová

Jj, skvěle napsané, hezky jsem si početla. :o

27.03.2009 16:24:00 | NikitaNikaT.

Moc hezká variace :o)

27.03.2009 15:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí