Ukolébavka

Ukolébavka

Anotace: Kryptogram

Snění, to je když
laskavé můzy usednou na Tvá víčka
a Ty topíš se, toneš pod hladinou, zde smíš
dosednout až na dno, neb víla co Tě hýčká
kouzelným proutkem přičaruje vesmír.
Opojen slastí,
usínáš do probuzení.

Nevíš, co skutečností, co snem se býti tváří,
odhaluješ svou nahotu doufaje, že nepřekáží.
Cit se tomu říká!
Autor ringil-suky, 27.03.2009
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Slečna Kopretinka, kejtyyy, Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné...ráda sním...

27.08.2013 21:02:12 | Slečna Kopretinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí