Šálek bez ucha

Šálek bez ucha

Anotace: ...takové bleskové .. první dojem z dnešního dne...

šálek ranní kávy bez ucha...
cesta se dnes poněkud vlekla...potkal jsem opět stejné lidi...
dnes nevzal jsem si sebou ducha...
kolegyně je nějaká zkleslá...koupil jsem dortíky, nikdo vzít si nestydí...

šálek odpolední kávy bez ucha...
telefony střídavě zvoní...stále stejné otázky, stále staré odpovědi...
je to jistě jen citová porucha...
stromy přicházejí o život...nové duše nenaleznou nové odovědi...
Autor Despekt, 27.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Porucha šálku bez ucha, aspoň to "pořádstejné" neslyší. Líbí!

27.03.2009 20:07:00 | Kapka

Jo, takový dny taky znám..

27.03.2009 18:03:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí