Vězení…

Vězení…

Anotace: ...

Jsem ve vězení,
ne nikoho tu nemám,
jsem ve vězení
už si zvykám.

Sedím na podlaze,
je studená,
pískám si z nouze
kam se poděla rodina.

Měla jsem sestru,
pořád nikde nikdo,
už ji nikdy nenajdu,
je tu všude kolem zlo.

Kdo mě sem zavřel?
já sama….
Jestli mi někdo domlouval?
studená zima….

Přijde mi někdo pomoc?
nedělám si naděje…
Venku je černá noc
už dlouho se nic neděje…

Jak dlouho jsem tu sama?
měsíce…
Jestli se těším ven?
velice…
Autor Drusilla, 27.03.2009
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí