Kristýnka

Kristýnka

Anotace: Temnota ze světla, smutek z lásky.

Nad krajinou soumrak pláče
malá dívka v duši sní,
O dítěti co je v dáli
o malém co bylo s ní.

Byla milá jemná dívka
čistá jako jemný rým,
Ztratila vše Kristýnka
ten okamžik přived dým.

Kdysi byla čisté světlo
nemusela tu tak stát,
Její duše byla jasná
nyní ztrácí svatozář.

Kristýnko má ubrečená
nechej smutek tu tak stát,
Vrať se nazpět moje milá
vždy tě budu v srdci hřát.
Autor tucnak, 27.03.2009
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip pro Kristýnku a pro tvou lásku hřející...

29.03.2009 10:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí