jak, co, kam, kde,

jak, co, kam, kde,

Anotace: ------- Ještě tam budu pak někdy něco dopisovat ;-)

Co myslíte:

Jak zakřičí němý, když má strach
Jak cítí se ti, co ví jak chutná prach
Jak je žralokovi, když ucití krve pach
Co se najednou stane, když z výhry je krach
Kam směřují cesty všech železničních drah
Co stane se v člověku, když je z něho vrah
A kde by byla Šebestová, kdyby nebyl Mach
...
Autor anti-HERO, 27.03.2009
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Defeaterka, 4LJFilip, Never, 6thSun, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí