snad

snad

Anotace: někomu, kdo dodejchal a je mi po něm smutno. někomu, kdo nechal po sobě díru. omlouvám se ale je mi po něm ještě smutno...

snad nechte kytky kvést
snad nechte ptáky odletět
oni se vrátí,
dělají to tak, ne?
nechte jinovatku studit
a sníh tiše tát
nechte psy štěkat
je jedno jestli mají proč
snad nechte slunce svítit do vašich oken
snad nemusíte pořád zatahovat
snad nechte někdy otevřené okno větru
snad se nebudete zlobit
když si děti hrajou
snad nechte jednou listí ať padá
ať leží před vašim domem
po vašich cestách snad nemusí být pořád uklizeno
snad nechtže svět se točit
snad to můžete udělat kvůli mě
až tu nebudu.
Autor kulishak, 17.10.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínej, mluv nahlas, oslovuj, usmívej se ...já to dělám taky tak a pomáhá mi to...moc hezky se mi četlo.

18.10.2005 09:43:00 | Hančí

snad dobrá zdá se... :)

17.10.2005 20:13:00 | Chore

...já poslala jsem Pozdrav ze Země
své kamarádce...
nic zvláštního se kolem mne dál neděje,
jen její úsměv - ten můžu oplácet...

17.10.2005 19:42:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí