česla

česla

Anotace: ,,

Našli ji v česlech po měsíci
ve vlasech řasy zacuchaný
jsou ještě poznat krásy rysy
a v srdci nože rány
našli ji k ránu v listopadu
před pláčem rukou držím bradu
pak spílám bohu,sílu kradu
a všude vidím oči vrahů.
Našli ji v česlech už prý tlící
byla mou velkou investicí
tak tu teď stojím v beranici
a bolí mi za levou plící
...ve vánici
..bez tebe.
Autor zenge, 28.03.2009
Přečteno 296x
Tipy 13
Poslední tipující: Marupiara, Holis, Rolnička, Zasr. romantik, Bolemíra Nebeská, WAYWARD, Kapka, ziriant, Flamy, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžký moment tak lehce napsaný,držím si bradu a posmutněla jsem.

31.03.2009 18:05:00 | Marupiara

...téma tip

28.03.2009 13:50:00 | WAYWARD

Hmmm, zajímavé. ST! za obsah, je nevšední a přesto upoutal.

28.03.2009 09:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí