Svou tvář ti nastavím

Svou tvář ti nastavím

Anotace: ...

Svou tvář ti nastavím,
bouchni si znova,
už zmodrala tvář má ocelová,
už popraskala lícní kost,
bouchni si pro zlost, pro radost.

Svou tvář ti nastavím,
už vím, co jsi zač,
si krutý a nelístostný hráč.
Už chápu, že chyba se stala,
když důvěra má se ti odevzdala.

Svou tvář ti nastavím,
tu druhou teď vydám v nemilost.
A vidím, že stále nemáš dost
a čekáš, že se vzdám?
Nepláču, nevzdychám, odolám.

Svou tvář ti nastavím,
uhoď mě znova,
už necítí bolest tvář má ocelová.
Teď duše více krvácí,
teď duše má tě zatrací.

Svou tvář ti nastavím,
počkám ještě chvíli.
Má zlost a nenávist už sílí.
Adrenalin touží vyvrcholit
a k podlaze tvé tělo těžce zkolit

K-N-O-C-K - O-U-T

náhle jsi na zemi,
já zvítězila - zdá se mi...
Autor Flamy, 28.03.2009
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí... ST!

28.03.2009 10:00:00 | Kapka

pěkná

28.03.2009 09:37:00 | Radek.oslov.Šafárik

ST! za působivost a myšlenkovost.

28.03.2009 09:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí