Narozky

Narozky

Anotace: Sestřičce vloni k 19.

Dnes je první jarní den,
tak ti toužím říci jen,
že dnes je to 19let,
co jedna skvělá duše spatřila svět.

Nadechla se, křičela jsem tady,
za ta léta dala spoustu lidí dohromady.
Dávala jim radost, štěstí i vztek,
co člověk dokáže za tu spoustu let.

Chtěla bych ti tedy popřát lásku,
hodně radosti a sluníčka,
ať každý další krok tvůj,
s sebou nese plnou náruč štěstíčka..
Autor Růženka, 28.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: boomslang, Květka Š., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný.

29.03.2009 20:14:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí