Děkuji

Děkuji

Anotace: ...

Říkáš mi věci hezké
Při mně stojíš
Setkat se máme v době brzké
Zda – li pak to vážně myslíš

Žádné záruky neexistují
Můžeš klidně lhát
Někomu to za to stojí
Na city jiným hrát

Mé tváře bledé jsou
Tělem mi prostupuje bolest
Takto nejspíš dlouho zůstanou
Mám to snad za trest…?

Síla ruce opouští
Já ale pro tebe musím psát
Těžko se to připouští
Že jen pro tebe chci bojovat

Snažím se tím jen říct…
Znamenáš pro mě moc
Dálka se mezi nás nemůže plíst
Děkují za tvou pomoc…
Autor Drusilla, 28.03.2009
Přečteno 543x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí