Ve štěstí.

Ve štěstí.

Anotace: ...

Roztančil jsem verše,na půl ucha blázním,
druhým slyším tóny,které tak rád znám,
vážnost tohoto světa,vše za hlavu házím,
vše,co bylo dříve a nedalo mi spát.

Vrátil jsem svou chůzi do dřívější doby,
svobodný byl vždycky,vždy a budu zas,
zametávám hladce po sobě své stopy,
ne vždycky však snadně opravuji kaz.

Pobláznil jsem duši,úsměv přes půl líce,
ve štěstí teď vidím budoucnosti jar,
není nad to sáhnout po té správné klice
a otevřít život,jeho krásný dar.
Autor Zdenek, 28.03.2009
Přečteno 231x
Tipy 7
Poslední tipující: fab four, Jaromila, NikitaNikaT., Rasputin.m, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezky napsané a myšlenkové, mně se to líbí. ST! za obsah.

28.03.2009 22:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí