Pád

Pád

Anotace: ...

Už nevím co psát,
snad bylo vše řečeno?
Měl bych se smát,
vždyť brzy shodím své břemeno.

Až Slunce zhasí svůj svit
a ptáci v křoví zalehnou,
já naleznu věčný klid
pro svou duši znavenou.

Těžké je žití,
leč umírání též.
Již první hvězda svítí
a vysoká je věž.

Jen jeden krůček,
jen jeden krok.
Slzí potůček,
vodky poslední lok.

Tak sbohem špinavý světe,
buď pozdravena smrti.
Zde beznaděj kvete,
zde jsou všichni krutí.

Co však bude dál,
neměl bych se bát?
Noční vítr vál
a mě čekal pád.
Autor Arret, 28.03.2009
Přečteno 313x
Tipy 11
Poslední tipující: bloumej očima, Aurelius, Anejet, Holis, floreciente, Bolemíra Nebeská, Hazentla, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, tak tahle se ti povedla :) moc pěkná

04.04.2009 19:17:00 | Anejet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí