nahý tapety.

nahý tapety.

Anotace: nechci, aby byla jako ostatni holcici basnicky zklamany lasky.nechci. ale ja proste.. k tomu mam sklony.brr.nenavidim to :( :))

Bolest se rozlejvá do koutků úst,
mý nahý fotky
tapetujou tvoji mysl,
nikdy už nebudu přísahat.
Neopustím tebe,
nepřestanu doufat v něj,
takhle to dál nejde.

Do vlasů mi padá suchej déšť,
horkou jehlou si spíchnu dnešní pocity,
podle toho to taky pak vypadá,
utopím nás v umyvadle
a budu doufat,
že už nikdy nevyplavem.
Utopím sebe,
utopím tebe.
Spolu. Utopení.

A když ráno budík nervózně poskakuje,
myslím na všecky ty holky,
co zvracej do záchoda
a zapalujou další cigaretu,
uklidnění.
Smrt v tabletách nezabírá,
osudovejch 72 hodin.

Vím,
že jsem na baterky,
že sem nepříjemná,
když si nevypiju kafe,
že nenávidím vstávání.
Vyprodaný lístky do lunaparku,
marný čekání na zvonění telefonu,
na zvonek u dveří,
na slova „mám tě rád.“.
Nepřicházej.

Malý instantní nedokonalosti
se mi roděj na těle
každý ráno,
co se snažím přes zrcadlo posílat
telepatický vzkazy do tvý koupelny.
Jsou to slavnostní chvíle,
abys věděl.
Zapínám si podprsenku,
piju kafe,
pouštím ranní písničku
/tu nejdepresivnější/
a vypínám telefon.
Dnes nevolej.
Přečteno 455x
Tipy 21
Poslední tipující: Sukuba, pavlis, J.U. Ray, callowsick, Barpob, Renatka, jedam, Michal Kvido, Andělskými perutěmi chráněna, Fighting Dreamer, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není jako ostatní. Je jiná. Je tvoje. Je originální. A mně se moc líbí, díky ti za ní!

19.04.2009 14:15:00 | Barpob

držim palec

03.04.2009 00:21:00 | Michal Kvido

Malvínko..málo ji rozumim?..ale..
křičí..křičí moc..a všechno..
*(a ve čtvrtek byl úplněk, víš?:)

29.03.2009 12:31:00 | Zuz.

kočko... kočko.
*

28.03.2009 23:07:00 | Layla.

A kdyby přecik jen zkoušel volat.. možná se to dozvíš...

28.03.2009 22:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí