jazz nočního života

jazz nočního života

Anotace: tajuplné osoby

vůně piva z úst
se rozlívá
kolem tajuplných osob
z podloubí starého náměstí

v šeru podzimního večera
jim od úst stoupá
cigaret kouř
a záhy se rozplývá

rychlou chůzí ty osoby spěchají
za životem v podzemí
a jazzem
v zakouřených pokojích
Autor Jan D., 17.10.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je takovej myšlenkovej průlet při míjení těchto rozplývajících se osob.

17.10.2005 22:07:00 | nadinka1

Člověče dobrý, píšeš jako beatnici.

17.10.2005 21:37:00 | M.M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí