Sladké vzpomínky

Sladké vzpomínky

Anotace: kdyby to tak šlo vrátit...(27.3.09 choceň)

Vůně slaměnek,
sladké vzpomínky,
koláč s kakaem
jen od maminky.

Teplo domova,
modré peřiny,
lidé poznaní,
kteří věří mi.

Hádky pro lásku,
jenž nevyprchá,
ranní budíček
a večer sprcha.

Vlídné objetí
a v šest večeře,
u palačinek
taťka v zástěře.

Velké výlety
vždycky v neděli,
co je únava,
bychom věděli.

Píseň před spaním,
plyšový dráček,
aby na čele
nebyl ni mráček.

Tehdy jsem byla
opravdu šťastná.
Vrátit minulost
-myšlenka spásná!
Autor Kristine Clary-Aldringen, 29.03.2009
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: Házté, Holis, Tacca, enigman, Markéta Hl., Kapka, Emira, floreciente, Rolnička
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..je štěstí mít krásné dětství...

07.04.2009 17:33:00 | Házté

..moc hezky napsané..

30.03.2009 07:30:00 | Tacca

...ST! Škoda, že to nejde...

29.03.2009 21:59:00 | Kapka

krásně napsané...

29.03.2009 18:19:00 | Rolnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí