My

My

Anotace: Nic není tak jak to vypadá

Konečně si myslíš - to je on – ten pravý!
Zjistíš jak jsi se mýlila, jen si sním ničíš zdraví
Zjistíš – je jiný než v tvých snech
Nesměje se jak jsi chtěla, neutěší v těžkých dnech
Neumí říct slova vřelá
Co by v nouzi utěšila, tak jak jsi to vždycky chtěla
Tvrdí, že se změní – zase uvěříš!
Za čas vrátí se to znova počkej, uvidíš!
Když už tohle všechno víš a znáš
Proč jsi s ním dál, proč jiného nehledáš?
Tiše řekneš: „Snad sen se jednou splní těm
Co nepoznali lásku a žili ve světě všichni proti všem“
I oni snad poznají lásku dvou
Snad milováním probdí noc celou
Ne hledáním místa jak ulehnou
Když jim muž ublíží a tělo se barví samou modřinou
Myslíš si,že se to za noc změní
Ne! Za týden máš otřes mozku a jsi v bezvědomí
Teď máš strach i mluvit snad se nerozčílí
Říkáš: „Láska bolí ale tak jsme si to nevysnili“
Už je to vážné, nevíš jak dál s ním žít
Tak raději prořízneš si žíly a svět světem necháš být
Od těch dob co svět měří dobu
Je takových případů, hrob vedle hrobu
Autor ďábel strážný, 29.03.2009
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, 6thSun, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí