Absolutní

Absolutní

Anotace: pokud hledáte rým, tak ani nečtěte....jsou to jen slova, možná davájí smysl...možná ne..

V absolutním tichu,
zaslechl jsem pláč,
Pláč tak usedavý,
že navždy mi zůstal
znít v uších.

V absolutní tmě,
viděl jsem stvoření
tak ohyzdná,
že navždy se mi
vryla do paměti.

V absolutním bezvětří,
cítil jsem vánek
s pachutí tak shnilou,
že navždy mi ta chuť
zůstala v ústech.

V absolutním zmatku,
měl jsem mysl jasnou tak,
že si to navždy budu pamatovat.

V agónii jsem plakal,
když se mě dotýkala
stvoření páchnoucí po
hnilobě.
Věděl jsem, že tohle
je absolutní konec...
Autor Alisha, 29.03.2009
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, subrtka, Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

05.10.2010 20:11:00 | carodejka

Pro mě to smysl má, pěkné. :-)

02.04.2009 20:36:00 | subrtka

Právě bez rýmů je tohle působivé ažaž.

29.03.2009 23:45:00 | Kapka

Mně to smysl dává, mrazí mne z teho... ale je to smysluplné.

29.03.2009 23:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí