Sen číslo jedna

Sen číslo jedna

Anotace: Hrůza a štěstí.. má to k sobě blízko.. blíž, než bych si dokázala připustit..

Běžela..
nesnášela běh
naslepo

vadily jí těžký boty
a taky smích
ten smích..
jeho smích
a ta tma kolem
vsákla se do ní
drtila a..
pohltila všechno,
všechno, jen ne tebe,
snad štěstí, snad..?

Běžela..
nesnášela běh
naslepo

(A přesně tam,
tam si jí vedl..)

Zakopla a ty,
tys nasadil jí
sametový křídla

Letěla
milovala to
milovala Tě

…............................

Miluju Tě

…...........................
/držela jsem Tě za ruku a nevěřila tomu, vzpomínáš..?/
Autor Albertinka, 30.03.2009
Přečteno 354x
Tipy 17
Poslední tipující: Kirsten, annuska, Larey, Oťas, whiolet, Bíša, Vlk v rouše, Holis, B.a.r.b.a.r, abra, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná od srdce..

20.05.2009 13:03:00 | whiolet

...já vzpomínám,ikdyž to nebyla tvoje ruka

30.03.2009 01:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí