***

***

Anotace: ***

Uspořádat myšlenky
do několika vět
Nejde to snadno
tak žádný spěch
Čím asi začít
snad tím že jsi sama
I když stojíš v davu,
křičíš do prázdna
Nikdo tě neslyší
nebo slyšet nechce
Jsi jako slavík
zavřený do klece
Takhle to není,
poslouchejte přeci
Nejsme zvířata
Zavření v kleci
Myšlenka je naše
Nikdo nám ji nevezme
Necháš sebou vláčet
Pak někdo otěže převezme
Zůstaneš-li věrný
Myšlence své
Pak tě přeci neskolí
Ani prožitky zlé
Autor mafiiiie, 30.03.2009
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí