PROKLETÍ

PROKLETÍ

Anotace: /MYŠLENKA/

Úsměvem hledám prokletí
když podívám se zpět
proč pak běží si století
těch článků a těch vět
co včera bylo nové
dnes už zestárlo
takové zvláštní
takové snové
jenom kolem proletí
jak mu máme rozumět
kdo nám dny posvětí
když mu budeme závidět
je to tak bláznivé
co mě teď napadlo
to lidské divadlo
v té lidské zášti
světlem zkrásní
libují si snobové,
ale jak je poznáme?
to nám sami nepoví
co se zítra slepí
to už zůstane...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.03.2009
Přečteno 260x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., PPetrushka, lucajda89, Juraj Hrom, micátko, Iva Borecká, WAYWARD, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět je celý zmatený, mě to tak tedy přijde.

01.04.2009 11:55:00 | PPetrushka

Velmi vydařené.

30.03.2009 13:07:00 | Dota Slunská

ten text mi přijde velmi..velmi chytrý

30.03.2009 12:46:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí