Bílí andělé

Bílí andělé

Anotace: ... měj úctu k duši dítěte. To jsou slova T.G.Masaryka. A platí dodnes.

Sbírka: Houpačka našeho žití

Bílí andělé
Na dvorku v dřevěném kočárku sedí malá holčička.
Je tak něžná a líbezná,
vypadá jak pohádková princezna
a žadoní:
maminko, maminko, mami
vez mě vez.
V tu chvíli zaštěkal někde u sousedů pes.
A maminka pro svou práci, lopotu neslyší
a její hlas slábne…
V tu chvíli někde ve výši uvidí bílé anděly.
Ty dobré duše co každou neděli
chodí si s ní na dvoreček hrát
tu starou dětskou hru
na mámu s tátou.
Autor Mustafaibrahim, 30.03.2009
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré

30.03.2009 19:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí