Slyšíš?

Slyšíš?

Anotace: co oči nevidí, to srdce nebolí

V komíně pláče Meluzína
naříká
kroutí se a kvílí
Prosí o mouku na chleba
pro děti
které hlady šílí

Tam v dálce
tiše naříkají
bojí se
očima jen prosí
beze slov kvílí

bez slz umírají...

...a před minutou ještě žily...
Autor Mische, 30.03.2009
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Janieneka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí