Koloběh

Koloběh

Anotace: Ruka brusiče dělá z obyčejného diamantu umělecký skvost.Těžké situace v našem životě ať jsou jakékoli v nás vybrušují náš charakter. V tu chvíli je to bolestné ale výsledek je, že se stále více přibližujeme k sobě a jsme citlivější i ke svému okolí.

Sbírka: Houpačka našeho žití

Koloběh

Žijeme, abychom umírali
umíráme, abychom žili.
Odkládajíc stará těla, oblékáme lepší.
Vše pod sluncem má svůj čas:
je čas umírání i čas znovunarození
čas odkládání i čas braní.
Ne však toho, čeho jsme se jednou vzdali.
Odkládáme nedokonalé, abychom oblékli dokonalejší….
A s každou novou reinkarnací, bolestnou tak, jak bolest umí být
zanecháváme za sebou
mrtvá těla naší pýchy, sobectví a soběstředných vášní,
nehybná a tlející na smetišti našeho života.
Znovu vstáváme, oblečeni v nový šat,
to abychom mohli dále dát
poselství.
Že smrt je základ bytí,
most k budoucnosti.
To abychom směli stále více býti
člověkem
člověkem
pro člověka
Autor Mustafaibrahim, 30.03.2009
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, Kapka, malý lachtánek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to je

30.03.2009 17:17:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí