Malovaný obrázku

Malovaný obrázku

Anotace: láska ke Slovácku a lidovému tanci

Červené pantličky
krásně vlajů,
škrobené fjertůšky
kolem sa točijů.

Hedvábné rukávce
nitkou vyšité,
na brokátové kordulce
knoflíčky blyštivé.

Kožené čižmy
s ocelkama,
na hlavě věnec
s kopretinama.

Vidím v tobě
lidovou lásku,
vystihls mně
malovaný obrázku.
Autor puffka, 30.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Petbab, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásný,fakt mě se děsně moc líbí dávám ST

31.03.2009 15:18:00 | Lady_Mucik01

přišlo mi to tady jako oživení. něco, co se na literu moc často neobjeví.

30.03.2009 17:47:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí