Rutland Vt.

Rutland Vt.

Anotace: O mém strýci, kterého jsem navstívil v jeho novém domově

Rutland Vt.

Okolo hory
Domov hledat jdeš
Cestu zpátky nenajdeš,
Nechceš !

Třicet let sedíš
V dřevěné chýši
Ve městě hrají,
A já tu píši!

Poétu věčnou
Sníh poletuje
Americký sen
Se rozplynuje!

Krize zabírá
Na plné obrátky
Nekteří amerikánci
Nemají na splátky

Ty jsi v poho
Ušetřils na stáře
V koutě válejí se
Doláče!

Městečko malebné
zvolils k pobytu
já neohlášen
vzal jsem za kliku

Návštěva končí
Odlet se blíží
Těžko uvěřit
Doma se hýří

Tady se šetří
Na každé taxe
To potom zbude
Ve tvé kapse!

Bůh žehnej Americe!
Bůh žehnej Americe!






¨
Autor v.hercik, 30.03.2009
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, Zasr. romantik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí