Královna ničeho

Královna ničeho

Anotace: rachlá myšlenková ...

Jeden život a jedna šance,
bez přání a bez tance,
nevchází a nelítá,
trosečník a velryba,
čas, co plyne pozpátku,
krokem těžkým na oprátku,
pořád nechce, pořád myslí,
ví však předem, co si kreslí,
tluče srdce o závod,
praská pod nim schod co schod,
oplákávaj tu mrtvolku,
že jim snědla kousek vdolku,
krásná byla, krása byla,
nakonec se utopila .....
Autor Polik, 30.03.2009
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavé, docela k zamyšlení.

03.04.2009 12:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí