Zahráváme si

Zahráváme si

Anotace: ze sbírky z roku 2006

Sbírka: Lapač snů

Zahráváme si
To není jenom hra či žert
Teď víc o tom, co tělo musí
Musí?
Čas hraje zápas s rozumem
A kázeň přitom těžce zkusí
Možná, že jsme rozpolcení
A celý život hledáme svou druhou půlku
Možná němí
Chodíme berlích
Hledíme jak slepí
Proč nám nedají bílou hůlku
Přitom jsme dávno poznali kdo jsme
A kdo ke komu patří
Dál nás ten magnet k sobě táhne
Jsme jako bratři
Autor ni.va, 31.03.2009
Přečteno 352x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, floreciente, Kapka, NikitaNikaT., Markéta Hl., Tacca, 6thSun, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně řečeno... ST!

31.03.2009 20:52:00 | Kapka

Zajímavá a myšlenková báseň.

31.03.2009 20:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí