Noc u kamaráda

Noc u kamaráda

Anotace: léčba zraněného srdce...

Ne, já nejsem zlomená,
Nejsem – proč bych měla být,
Proč bych měla smutná být proto,
Že jsem s Tebou chtěla jít,
U kamaráda schoulená,
Mazlím se a zkouším snít…
Jeho tělo hladím, jeho křehkost svádím,
Jeho oči – k zulíbání,
Tuto noc jsem jeho paní….

Neodolá, řekla bych
A slova se mi potvrdila –
a já jsem nesmírně šťastná,
že zrovna za ním jsem včera jela…

Můj kamarád z plamenných nocí –
Mně se to tak hodně líbí,
Vidím touhu v jeho očích,
Neodmítá,
Nic neslíbí
A já dýchám jeho dech –
Můj je každý jeho vzdech
A snít o tom, že oheň mrazí –
Přetéká tisíce hrází.

Už tolik nocí společných, u mě, u Tebe
A v nás
Je ten tichý našeptávač,
Plamen touhy, zastav čas…!

Chci Tě - potřebuju v sobě mít,
Chci Tě – kousek cesty jít
Po Tvém boku –
milovat
a vášeň svou Ti celou dát…
Autor Ammazonic, 31.03.2009
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Kapka, enigman, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezbolí, to bych nedopustila... nikdy, nikdy...

01.04.2009 07:26:00 | Ammazonic

Pořád říkám, že tohle je ten nejlepší lék na zlomené srdce.
Kdepak aspirin :)

31.03.2009 08:08:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí