www.stesti.cz

www.stesti.cz

Anotace: .

Štěstí je prázdná ulita, do písku mořem vyhnaná,
sklenice vždycky dolitá na tahu z noci do rána.

Štěstí jsou cesty bez mapy, náhodní i staří přátelé,
lásky, co řádně potrápí, projdou ti v kanadách po těle.

Prázdná a do šroubu stočená, ulita v pískovém objetí.
Pro hloupé zdánlivě bezcenná, vhodná tak na hraní pro děti.
Autor callowsick, 31.03.2009
Přečteno 650x
Tipy 10
Poslední tipující: Víla, ziriant, Házté, pavlis, Lorraine, Kapka, Agniezka, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí