Senátoři

Senátoři

Anotace: ...............

Senátoři v paláci
připravují zradu
pro Císaře
který hlavu ztratil
v Egyptě

mezi pyramidami
v koberci
objevil poklad
černookou královnu
Kleopatru

ztratil srdce
zamotal se
ve svém vlastní hlavě
neví co zvolit
moc nebo lásku

ta děvka
vládne naší říši
zbavit se Císaře musíme

brzo nastane čas
kdy svět se změní

páni senátoři
nechť zvolme
jeho osud

hlasujme
jakou minci dějin
na váhu položíme.

jakým písmem
do dějin historie
se zapíšeme.
Autor Vlk v rouše, 31.03.2009
Přečteno 284x
Tipy 26
Poslední tipující: NikitaNikaT., vílí křídla.., Dota Slunská, enigman, padající do neznáma, Mbonita, Lenullinka, Květka Š., Princezna.Smutněnka, danaska, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

02.04.2009 16:04:00 | NikitaNikaT.

...a taky moudré!

31.03.2009 19:59:00 | Dota Slunská

V každém případě je to zajímavé.

31.03.2009 14:41:00 | danaska

krásné oslovila mě.

31.03.2009 13:56:00 | Rbb

Naléhavě aktuální!

31.03.2009 11:45:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí