Sen o snu

Sen o snu

Anotace: ...ospravedlňujem sa za prípadné gramatické chyby...

Sbírka: Z láskyplne(j) náruče smrti

Usnul jsem v ústí temných lesů,
kde měsíc tajemný spáli růže,
co jejich popel odvál vítr,
svěžím chladem mého vzlyku...

Přebděl jsem světlo svých hvězd,
což ony jediné vznášely mou duši k naplnění
a díky slunci, které mně vrátilo zpět...

Díky světlu plamenů,
mé srdce již umí snít,
díky záři úsvitu,
má duše může bdít...

Usnul jsem v náruči zrození,
kde své chladné teplo ukrývá,
co jehož dotek srdce ustálí,
šťastným výrazem trápením uspává...

Život byl mým snem,
co brány mi otevřel
s pekelným pohledem...

Již létám v tichu
klidném...
a sním pod černým
andělem...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 31.03.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Meriel, ziriant, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi především ta stmosféra a jemnost. Schopnost psát česky o to víc, já bych to slovensky nesvedla:)

31.03.2009 14:45:00 | ziriant

Řekla bych, že není za co se omlouvat.. :)
Ale proč nepíšeš slovensky?
(Slovenština mi někdy přijde skoro víc sexy než čeština)

31.03.2009 13:51:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí