WTC

WTC

Anotace: z dávnýho výletu

Hledám holku
v Novým Yorku
nejspíš Polku
...podle bot

Bosa v metru ztratila se
na Menhetnu v modrý trase
a že tras tam maj jak prase
co je šutrů u skal v Lhase
člověk jak já ..nevyzná se.

Jsem tak trochu křupanem
co s županem nad ránem
hledá,bloudí,pak v podloubích
radu loudí
se svou řečí:rucenohy
tisknu svůj nos do výlohy

Oči těkaj plánem metra
kdyby tu byl Klekí Petra
aby poradil
radou moudrých indiánů
ale neví..tápu v ránu

Snídám manu
nemám ánung
v tomhle horku
kde tu holku
po Ňujorku
vlastně hledat mám?
asi zavolám.

Cože? u Sama by nebyla
volal jsem tam popáté
teď přebejvá u Billa
na rohu osmé deváté
tam jak loni taky
spadly ty dva paneláky.
Autor zenge, 31.03.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, NikitaNikaT., Martin Šimeček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý! Fakt povedený, zdá se, že nápady, myšlenky, hlavně múza... má u Tebe místa dost. To je dobře. :o)

02.04.2009 15:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí