Naděje...

Naděje...

Anotace: To,co mě vede cestou mou. To,co mě vede tmou...

Naděje je to,
co mě vede cestou mou.
Naděje je to,
co mě vede tmou.

Naděje je to,
co hledáme pro šťastné konce.
Naděje je to,
co dělá z lidí smutné starce.

Naděje je to,
když ti něco zbývá.
Naděje je to,
že vyjde slunce,i když se stmívá.

Naděje je to,
světlo,co vidíš na konci tunelu.
Naděje je to,
co ti pomáhá čelit životním údělům.

Naděje je to,
když víš,že přijde lepší den.
Nadějě je to,
když máš šanci udělat pár změn.

Naděje je to,
co hledáme,vlastně víra.
Naděje je to,
co zbývá,když chybí životní síla.

Naděje, i v největší bezmoci,
může tě zvednout,může ti pomoci
Autor Aurora., 31.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Allainila, Alasea, Michelle B.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ve světě je jí tak málo...

04.04.2009 17:35:00 | Allainila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí