Slovní odpad

Slovní odpad

Anotace: *****

Valí se na mě
hromada špinavých
slov
sypou se na
moji hlavu
uklízím ten
slovní odpad
třídím jej
do mozkových
úschoven
a pouštím
ušima ven
některé
v hlavě obracím
a raději je
nevypouštím z pusy
ale pozor
ať mi neuletí
špinavé slovo,
nějaké které
uklouzlo nějakému
oplici z pusy
a vniklo mi
ušima dovnitř
zrovna teď
mi ujelo slovo,
které jsem
ve vzteku pustil,
a já mu nedal stop
Autor Tomáš Přidal, 31.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Chonglee, Martin Šimeček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna myslenka, zpracovani.. no neni to zle, ale mohlo to byt lepsi...

31.03.2009 22:09:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí