Noc krvácí

Noc krvácí

Anotace: Hudební tip: Blue foundation-eyes on fire

Sténám
tvou myslí, tvou duší,
proklínám
tě na zeď bílou tuší.

Noc krvácí.

Zdí se nese nářek,
karty obrací
tvář přetvářek.

Led neroztává,
já nemám jiskru pro tvou záchranu,
chlad přetrvává,

noc krvácí.

Slova se ztrácí
v ozvěně zítřků,
ticho se vrací
včerejškem.

Jsem naživu,
žiješ.

A noc? Krvácí...
Autor Barpob, 31.03.2009
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Chonglee, carodejka, Cryoman, Kristine Clary-Aldringen, Dev_LATea_princess, Nergal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera... silně emotivní básnička!

25.04.2009 15:54:00 | Kiss.Beruska

Krasne myslenky o zivote, libi se mi uz ten nazev jak noc krvaci do tmy.

31.03.2009 23:44:00 | carodejka

Na me to pusobi malinko...rozhazene, ale jsou tam hezke myslenky.

31.03.2009 22:10:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí