to mě po....DEKADENCE

to mě po....DEKADENCE

Anotace: no co mám psát....:-D

Bojíš se věcí,
který pro tebe mají cenu,
směješ se jak pitomec skoro všemu,
včera si ztratil všechny možný prachy
a ojel kámošovu ženu.
Sereš na věci okolo,
lidi ti říkaj panková mrtvolo
a pravda je jen jediná,
si sám pro sebe hrdina.....
Autor Komteska, 31.03.2009
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Chonglee, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...obsahový ST

01.04.2009 09:34:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí