Trojský kůň

Trojský kůň

Anotace: ...............

Trojský kůň
v mém srdci
nalézá skryté myšlenky
zlé zážitky
zavřené v mramorové pevnosti
je pozdě
nalezl jsem klíč

železná brána
se otevírá
vyjíždí jízda smrti

padám do temnoty
zuřím
plivu oheň
rudě vidím
adrenalin stoupá
meč se zbarvuje
krví těch stínů
které mají lidské tváře
lžou
do obličeje se vysmívají
myslí si
že nic jim nehrozí
odplata

jejich duše je prokletá

ale je již pozdě
prosit o odpuštění.
Autor Vlk v rouše, 01.04.2009
Přečteno 421x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Dota Slunská, padající do neznáma, Princezna.Smutněnka, LucQa, Mbonita, Kapka, labuť, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to působivé, čtivé a řekla bych, že hodně myšlenkové... ST!

02.04.2009 16:06:00 | NikitaNikaT.

prosím, stoupá je bez v.

01.04.2009 14:48:00 | Kristine Clary-Aldringen

docela povedéné

01.04.2009 06:51:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí