Říkalo se o MNĚ...

Říkalo se o MNĚ...

Anotace: o mně néééé (ale třeba to risknu)

Říkalo se o mně
že prý se k ničemu
nehodím
a tak teď dělám
z hecu politiku
vysokou jako
mrakodrapy
do zadku nelezu
od toho
jsou tu rektoskopy
a do práce jezdím
černým taxíkem
houpám se na zadním
kolečku své pojízdné židle
a z okna mám krásný výhled
do vaší peněženky
tady mě máte Alberte a Lídle!
zkoušel jsem to taky
ve vědě
a v továrně na vrtáky
ale marně
leccos jsem nevěděl
neuspěl jsem
nerozumím prý počasí
ani těm vrtákům
ale zato píšu občas knihy
na hlavu když nestačí
mé antibiotikum
a tak píšu
když je třeba lobby
jen ta kolena není to co bejvalo
občas zlobí
nosím rád kravaty Saka a brejle
na špičce nosu
dokud imunita nevezme do rukou
kosu
sedím si na Hradě
králem jsem tak možná na záchodě
zamlaskám V pohodě
skončím na posledním
schodě
Bez brejlí nevidím Bez mluvčích
jsem zcela němý
Kdepak jste rytíři
co chráníte
naši

Zemi?
Autor Jasmin de Paris, 01.04.2009
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Renatka, teranosaur, Radek.oslov.Šafárik, vapiti, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celé je to smutná pravda,ať si to přečtou ti co se jich to tyká,ale to asi né,povedené

01.04.2009 20:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí