PERY (Rty)

PERY (Rty)

Anotace: Venované ženským perám (rtám).

Taká časť tela, žien pery,
opojné,chutné ako vínne révy,píšem z presvedčenia v tie perly,z viery,
keď sú neznáme, sú sťa cudzinec, skalnaté brehy,
azda ostré, tvrdé, bodajú slovom, režú, možno nutno stehy,
ale keď natrafíš na také, plné nehy,
neoľutuješ za nimi o život behy,
vedia darovať už vyprahnutému životu večnej vlahy,
tak hrejivé, mäkkučké bránky roztopia v srdci ľadové kryhy,
a vyliečia nevyliečiteľné vnútorné ryhy.


(P. S. Absencia pôsobí clivé okamihy.)

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 01.04.2009
Přečteno 293x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, hanele m., NikitaNikaT., Házté, Ladí, Thesssinka, Mbonita, labuť, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsis to napsal... hmmm.

04.04.2009 15:49:00 | NikitaNikaT.

Ja, ďakujem Vám za komentáre, že Vás potešilo Perové pohladenie.

01.04.2009 12:10:00 | Juraj Hrom

hezké :-)

01.04.2009 11:39:00 | Ladí

... a moc hezké.

01.04.2009 10:14:00 | Kapka

zajímavé

01.04.2009 06:47:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí