..porozumění..

..porozumění..

Anotace: ..a jeho velké schopnosti..

Sbírka: ..mimoděk..

Porozumění, je pravým klíčem k rozhřešení!
V noční hloubce ticha - v světle celodenním
vede naše kroky spánkem k probuzení..

Porozumění, je ryzí mince ke sblížení!
V černobílém světě – v lesku zabarvení
pohled do své duše úhel pravdy změní..

Porozumění, je věčná brána k zúročení!
V chaosu i zmatku – v chvílích oblažení
snová čisté nitky v obzor vyvážení..



Porozumění, je platný odklon od trápení!
V euforickém transu - v stavu exogenním
plavně v ladných kruzích tlačí na myšlení..
Autor šuměnka, 01.04.2009
Přečteno 349x
Tipy 18
Poslední tipující: Lea Aura, Ďábel sám, j.c., Šerpík 1, Holis, jedam, Mbonita, enigman, Radek.oslov.Šafárik, mamina, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Porozumnění, mnohdy vysoce se cení!
Ty čekáš - jako na boží spasení,
nenajdeš, kde vůbec nic už není..

14.04.2009 20:00:00 | Šerpík 1

řekla si to přesně,adresně

01.04.2009 13:19:00 | Radek.oslov.Šafárik

Porozumění je nám třeba.

01.04.2009 11:18:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí