Dopis

Dopis

Anotace: ..........

Přináším si poselství
v dopisu bez písmen
co skrývá tajemství
zda-li vážně jsem

Písmena vybledla
Stala se obrysem
Stala se šablonou
kterou vlastně jsem

Mlčky a beze slov
sedím a čtu si ho
můj proslov kohosi –
as člověka cizího

Já jsem ten kdosi
ten cizí adresát
Co sám sebe prosí
zda může odepsat

Sedím a přemýšlím
jak lógr v kafáči
Písmena otisk jsou
jak skvrny na fáči
od mé vlastní krve
kterou jsem neztratil –
kdo vlastně píše mi?
Jméno mi zatajil –
jen moje adresa
a pod ní Anonym
Autor Chašmodský, 01.04.2009
Přečteno 226x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasim s komentarem podemnou...
stalo za to si to precist a zamyslet se

08.04.2009 07:18:00 | strašidýlko-střapatý

Dobřa zpracované. ST!

03.04.2009 13:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí