Poděkování

Poděkování

Anotace: není co dodat

Dnes,
když cítila jsem v sobě bolest,
tys neváhal nabídnout mi kouset sebe,
objal jsi mě a pošeptal mi
neměj strach sluníčko,je jaro,
zas tu bude modré nebe.

Děkuji ti ....,
odměna tě nemine:o)
Autor Justina, 01.04.2009
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Štěpina G, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jsi byla v obětí,
NIKBAG sděl v dojetí,
na židličce tichounce,
bylo to pěkné, krásné...
jako první jarní slunce.

02.04.2009 06:19:00 | NIKBAG

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí