Bláznivá

Bláznivá

Anotace: ...

Já se snad zblázním,
do věže zazdím.
Hladem pojdu.

Proč zas a znova
Proč zas ta slova
Proč je zas najdu.

Debilní láska
člověk ji získá
neví co s ní.

Prý je tak krásná
zavřená masna.
Tak už se hni.

I když ji znám
pořád se ptám.
Na co mi vůbec je?

Vždyť já ji nechci
Proč jsme tak těžcí,
když padnem do hnoje.

Padnem a nevstanem
navždy tam zůstanem.
úplně špinavý.

Budeme ležet
a tiše mlčet.
mládenci blázniví.

Nikdo nás nechce.
Bláznivé blbce
ze sebe děláme.

Naději, víru
zašitou díru
marně hledáme.

Nikdy ji nenajdem
s životem skoncujem.
Autor Jean-Valjean, 18.10.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale prd! Tak zlé to určitě nebude!

01.11.2005 09:20:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí