Když má Kitty sen

Když má Kitty sen

Anotace: Kitty tvrdí že tahle básnička je:trhle, romanticke, zabavne;-)...prostě jedním slovem › perfektní ... ale tak budu zvědavá na vaše ohlasy :)

Oči otvírám,
do zrcadla zírám.

Krásný den,
ještě hezčí sen.

Jako Kitty jsem se probrala,
a tak krásně zkrásněla.

To není možný,
přání mé bylo zbožný.

Stalo se,musím toho využít.
Život životem žít.

Jak dlouho to potrvá?
Jsem štastná a potrhlá.

S úžasem v očích šaty oblékám,
blond vlasy v cop zaplétám.

Botasky či střevíce?
Máš holka navíce.

Beru si sandálky,
takové růžové s korálky.

A brýle?Samo že růžuvé,
můj ohoz do světa řve.

Jsem krásná,šťastná,
šíleně šťastně zamilovaná.

Venku před domem,
vzdychám úžasem.

Tam čekajíc,
můj princ.

Fotbalista Petr,
má krásnej svetr.

Ruku v ruce jdeme,
na zmrzlinu si taky zajdeme.

hezkému dni je konec,
pohádky zazvonil zvonec?

Ještě ne.

Polibek se zapadajícím sluncem,
štěstí mého strůjcem.

Crrr....

Budík zvoní,
po bytě hemenex voní.

Sakra byl to jen sen z mnoha snů,
pořád a stále žasnu.

Rozespale zívám,
do zdrcadla se podívám.

Krásná jako ve snu,
tohle více nesnesu.

Sen to není,
budík stále zvoní.

Sen je sen,
ale není nad probuzení.
Den je den,
ale není nad snění.
Autor Dark dream, 01.04.2009
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí