O klucích

O klucích

Anotace: Inspirace od Jarka Nohavici. Neberte to vážně:)

Na topení suší se mi sukně s trikem,
pršelo, když randila jsem s Dominikem.
Nahá sedím na posteli s nápadem,
že bych zejtra mohla zajít za Vladem.

Jestli ale Vlado bude u Pavla,
tak to už jsem pro něj předem odpadla.
Ti dva totiž Dominika nemusí,
říkal mi to Lukáš včera do pusy.

Nechala jsem u něj svoje kalhotky,
odkopnutý pod sedadlo pohovky.
Dneska mi je přišla vrátit Vladěna,
vypadala, že je ze mně zhnusená.

Prej se zase začla tahat s Marcelem,
kterej není dvakrát dobrým manželem.
Přitom ještě žárlí na svou Tamaru,
čímž přivádí Pavla přímo do varu.

Michal tvrdí, že chodí, jak opilá,
i když se mu kdysi celkem líbila.
Dokonce mě s Pavlem pěkně nasrali,
když se o ní kolektivně porvali.

A to radši nechám stranou Romana,
kterej může dvanáct hodin od rána.
Čas od času klidně taky k půlnoci,
to pak trpí samovolnou polucí.

Petr, ten už dlouho nikam nechodí,
protože prej nějak často marodí.
Musím mu už vrátit toho potkana,
snad ho zas nezapomenu u Dana.

Dominik teď s Danem řeší záhadu,
vydrží-li potkan měsíc o hladu.
Na mě čeká taky nějaká záhada,
pokud zejtra neskončím zas u Vlada.

Dan byl na poslední pařbě zasněný,
sliboval mi, že se se mnou ožení –
to bych radši s Romanem šla do kina.
Náš dům – to je jedna velká rodina.
Autor Alexandrina, 02.04.2009
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: Paulín, bares43, BlueBird, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě taky dost pobavila.

04.04.2009 21:06:00 | Paulín

Tak to na Nohavicu docela sedí - pobavila.ST

02.04.2009 14:15:00 | BlueBird

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí