Oběť

Oběť

Anotace: ..................

Temná bouře
blesky v noci
lebky na schodišti
prázdná rakev
zvrácená doba
ztráta víry

údery do kovových dveří
mě probouzí

rudé nebe
dnes
ďábel přichází

psychiatrická léčebna Bohnice
doktoři
bílí havrani
toulají si
v noci
nade mnou hlavu si lámou

řvu do prázdna
v železných poutech zavřený
má duše hoří
andělské zámky se rozpadají
provazy povolují
hořící brána se znakem
Pentagramu mě vítá
peklo na zemi
konečně zavládne

zpátky v černém se vracím
celá staletí
jsem hadem z ráje
Jidášem bez tváře
černý havran
lovec který hledá svojí další oběť.
Autor Vlk v rouše, 02.04.2009
Přečteno 457x
Tipy 46
Poslední tipující: Bloodmoon, Stepbystep, Matsuyama Tatsuko-chan, strašidýlko-střapatý, Holis, Max the Fallen, jedam, Lenullinka, před zkroucením, Verena, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak mi to připomíná jeden film....Opravdu pěkné!

04.05.2009 20:33:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

rozhodně za ST! Líbí se mi ta atmosféra a jak!

04.04.2009 10:19:00 | kikis

brutální zpověď chovance psychiatrického ústavu, je to velmi barvité a šťavnaté

02.04.2009 22:34:00 | Kubino 2

Bázlivá báseň... mrzazí mne z ní..

02.04.2009 19:54:00 | NikitaNikaT.

Výkřik rozervané duše.

02.04.2009 18:06:00 | Alexandrina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí