Někdy je to těžší

Někdy je to těžší

Anotace: ...nedokážu jen stát a čekat na Zázrak...

Zvládala jsem
kreslit křídou
po parapetu.

A usmívat se
na snad až
naivní obrazce.

Někdy,
někdy je to těžší,
než bys řek.

Uměla jsem
stírat všechny
černé díry.

A látat
přespříliš třpytivou nití
ohony komet.

Někdy,
někdy je to těžší,
než bys řek.

A teď?
Teď mám stát
a čekat na Zázrak?

Na Zázrak
od destruktivního ignoranta
na sklonku zbabělosti?

Je to těžší,
než bys řek...
Autor Anjobi., 02.04.2009
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: pamp_elka, Agniezka, shakespeares, Marfuša, enigman, subrtka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

celý život je těžší než bys řek...

31.05.2009 19:16:00 | shakespeares

Fantastické - téma - popis - postoj,
tak jak má vypadat báseň. Posílám si ji

03.04.2009 11:09:00 | Marfuša

Zaujala mě. Něco na ní je :-).

02.04.2009 20:09:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí