Život

Život

Anotace: Mějme nesplnitelné sny.Proč?

Pročpak už ráno, brzy
kapek je plné kvítí?
Proč jenom patří slzy
k spokojenému žití?

Proč člověk, co chce štěstí
každý den důvěrně znát,
musí ho sám si nésti
a trpět tak bolestmi zad?

Proč člověk, co chce mít
vše bílé jako nevěstiny šaty,
nikdy a nikdy nemá klid,
poslední bílo ztratí?

Proč život není bez překážek?
Proč klacky střádá na cestách?
Proč místo slunka vládnou srážky?
Proč světlo často mizí v tmách?

Proč život není bez trápení,
plný pohádek, květin, víl?

Neb zmizelo by z něho snění.
A bez něj by nás nebavil.
Autor Zelená okurka, 03.04.2009
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Terulienka, Květka Š., Paulín, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedine co mozem dodat,je ze suhlasim

15.04.2009 15:15:00 | Terulienka

Snění je krásné,vysnít si můžeme ledacos...i ledakoho.

04.04.2009 15:50:00 | Květka Š.

Ano bez něj by nás nebavil.
To snění je nejkrásnější.
ST.

03.04.2009 22:29:00 | Paulín

...přesně tak...

03.04.2009 18:32:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí